VERSLAS JAUNIEMS 2016

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2016-02-16
  • Kategorija: Renginiai

VERSLAS JAUNIEMS 2016

2016 metų vasario 6 dieną LITEXPO parodos STUDIJOS 2016 metu vyko Lietuvos Junior Achievement organizuota Mokinių mokomųjų bendrovių (MMB) mugė. Joje dalyvavo 30 mokinių mokomųjų bendrovių (MMB) iš visos Lietuvos. Į šią mugę buvo pakviestos ir mūsų - Daugų Vlado Mirono gimnazijos - mokomosios mokinių bendrovės: Golden hands, Lucky9 ir Orchy. Tai didelis įvertinimas mūsų jauniesiems verslininkams. Mugėje jie pristatė savo verslo idėjas ir produktus.

Mugės yra tinkama proga paskatinti jaunų žmonių kūrybiškumą bei verslumą, tad MMB varžėsi pateikdamos idėjas, pristatydamos verslo gebėjimus, inovatyvumą, socialinės atsakomybės aspektus... O visa tai vertino patyrusių verslininkų komisija.

Labai džiaugiuosi, kad Mokinių mokomąją bendrovę Golden hands verslininkų komisija įvertinto kaip turinčią potencialo. Komisija išsakė tobulintinas sritis ir patarė, kaip sėkmingiau išnaudoti turimus savo privalumus.

Daugeliui patiko bendrovės Lucky9 idėja padėti jaunimui organizuoti įdomias, netradicines šventes bei renginius.

Orchy bendrovei verslininkai buvo negailestingi, tačiau džiaugiamės, kad net keletas užsienio verslininkų paskatino bendrovės narius nenuleisti rankų ir pastebėjo giliai glūdintį potiacialą. Džiaugiuosi mokinių pasiekimais, nes tikiu, kad geriau vieną kartą pabandyti ir daryti nei šimtą kartų mokytis teorijos.

Įgavę patirties, pasisėmę naujų žinių bei smagiai praleidę laiką, tikimės kitose mugėse pasirodyti dar sėkmingiau ir į gimnaziją parvežti pirmąją Mokinių mokomųjų bendrovių nominaciją.

Ekonomikos ir verslumo mokytojas Modestas Raudonis

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos