Šimtadienis "Egzamino išlaikysimo!"

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2016-02-24
  • Kategorija: Renginiai

Šimtadienis "Egzamino išlaikysimo!"

Šimtadienis - tai šimtas dienų iki "To, Ko Nevalia Minėti" - egzaminų. Šiemet abiturientai buvo nugabenti į magijos ir burtų pasaulį, jiems teko pasimokyti Daugų Vlado Mirono magijos mokykloje. Garbingi šios mokyklos mokytojai (vienuoliktokai) priminė abiturientams, kad lygiai po šimto dienų jiems teks susiremti su "Tuo, Ko Nevalia Minėti". O kad susirėmimas būtų sėkmingas, pamokė abiturientus keleto triukų (tikėkimės, kad padės). Dvyliktokai išmoko skristi šluotomis, virti magišką eliksyrą, iškviesti bei išvaryti vaiduoklius. Burtų mokyklos direktorius Almantas Jakimavičius bei koledžų vadovės, gerbiamos klasių auklėtojos Rūta Juonienė ir Sigita Juškevičienė, savo auklėtiniams linkėjo didžiausios sėkmės.

Abiturientai sėkmingai įveikė burtų mokyklos kursus. Išmoko nugalėti baisųjį vaiduoklį "Tą, Kurio Nevalia Minėti" ir ištarė tarė magiškąjį burtažodį "Egzamino išlaikysimo!"

IIIag klasė tarė AČIŪ už pagalbą ruošiant šią šventę: Vidui Balkui, mok. Žiedūnei Maldonienei bei klasės auklėtojai Rimai Kriptavičienei.

Laura Černiauskaitė (IIIag)

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos