"Knygų kalėdos" . Ačiū už Jūsų dosnumą ir nuoširdumą

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2016-01-07
  • Kategorija: Renginiai

„Knygų kalėdos" Daugų Vlado Mirono gimnazijoje

Į Lietuvos Respublikos prezidentės Dalios Grybauskaitės akciją „Knygų Kalėdos" Daugų Vlado Mirono gimnazijos bendruomenė noriai ir aktyviai įsitraukia jau ne pirmus metus. Džiugu, kad didėja bendruomenės narių aktyvumas - vis daugiau atsiranda norinčių rengti skaitymo popietes ir dalyvauti akcijos kituose renginiuose. Daugėjai ir bibliotekai dovanojamų knygų skaičius!

Šiemet gimnazijoje vyko net 10 akcijos „Knygų Kalėdos" renginių. Projekto pristatymas vyko gimnazijos bibliotekoje.Apie akciją informaciją įkėlėme į gimnazijos internetinį puslapį bei stendus.

Gimnazijos administracija, mokytojai, mokinių tėvai, mokiniai noriai dalyvavoknygų skaitymo akcijoje „Skaitome ketvirtokams. Džiugus Kalėdų laukimas". Šiemet „Knygų Kalėdos" kvietė tapti savanoriais ir surengti knygų skaitymus. Mokiniai savanoriautipradėjo popietėje „Uždek advento vainiko žvakę" Daugų palaikomojo gydymo ir slaugos ligoninėje. 8 b klasės mokiniai- savanoriai skaitė Bruno Ferrero knygos skaitinius, giedojo kalėdines giesmes, bendravo su seneliais, uždegė pirmąją Advento vainiko žvakę.

Gimnazijos bibliotekoje savanoriai visiems pradinukams skaitė kalėdines istorijas, vaidinovaizdelius. O gruodžio 8dieną dalyvavo advento vakaronėje su bendruomene „Daugų kraštas".

Gimnazijos bibliotekoje vyko susitikimas su LSJŽG bendrijos „VILTIS" Alytaus rajono padalinio nariais. Mokiniai - savanoriai skaitė skaitinius, vaišinosi arbata, bendravo. Padalinio vadovė Danutė Laukaitienė padėkojo už bendravimą, padovanojo savanoriams „švelnukus", o gimnazijos administracija apdovanojo bendriją „Viltis" padėka už bendradarbiavimą.

Sausio 6-ą dieną vyko projekto padėkos popietė „Ačiū, kad esate Knygų Kalėdų savanoriai". Padėkojome visiems, kas dalyvavo akcijoje „Knygų Kalėdos".

Daugų Vlado Mirono gimnazijos

Bibliotekininkė Lina Jakimavičienė

Norim pasidžiaugti „Knygų Kalėdų " savanorių filmuku

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos