66 - osios laidos išleistuvės

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2015-07-14
  • Kategorija: Renginiai

Brandos atestatų įteikimo šventė Daugų Vlado Mirono gimnazijoje

Į iškilmingą šventę mūsų gimnazijoje atvyko garbingi svečiai: Alytaus rajono savivaldybės mero patarėjas Sergej Riabinin ir Daugų miesto seniūnas Vydas Raudonis.

Alytaus rajono savivaldybės mero patarėjas 66 - osios laidos abiturientams linkėjo sėkmės stojant į pasirinktas aukštąsias mokyklas bei siekiant savo užsibrėžtų tikslų. Abiturientus sveikino ir gimnazijos direktorius Almantas Jakimavičius. Direktorius linkėjo jiems išmokti branginti kiekvieną gyvenimo dieną, visada pasidžiaugti tos dienos gerais darbais, atkakliai siekti užsibrėžtų tikslų.

Puikiais gimnazijos baigimo rezultatais džiaugėsi gimnazistas Lukas Ivanauskas. Jis buvo apdovanotas Alytaus rajono savivaldybė mero Algirdo Vrubliausko padėka už puikų mokymąsi ir aukštus valstybinių brandos egzaminų įvertinimus. Lukui skirta ir 290 eurų premija.

Mero padėka už puikų mokymąsi apdovanotas kitas šios gimnazijos abiturientas - Giedrius Aleksandravičius.

Gimnazistų tėvų vardu kalbėjo Gitana Ivanauskienė. Ji nuoširdžiai dėkojo gimnazijos administracijai, mokytojams, atskleidusiems daugybę mokslo tiesų jų vaikams ir linkėjo sėkmės ugdant jaunąją kartą.
Buvo džiugu žiūrėti į pasipuošusį, klegantį, kupiną planų ir svajonių abiturientų būrį. Ir labai norėtųsi, kad jiems visiems pasisektų įgyvendinti savo svajones, pasiekti užsibrėžtų tikslų bei atrasti tai, kas gyvenimą padarytų prasmingą.

Sigita Juškevičienė

Nuotraukos Raimundo Jomanto

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos