SUSITIKIME PASKAITOJE „KUR VAIKO LAIMĖ IR SĖKMĖ?“

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2015-03-12
  • Kategorija: Renginiai

Paskaitoje „Kur vaiko laimė ir sėkmė“ kalbėsime apie realybę, grėsmes, galimybes. Aiškinsimės, kas stiprina vaiko laimę, koks vaikas yra laimingas, ką daro laimingų vaikų tėvai? Svajosime apie savo vaikus po 20 – ies metų. Kartu mokysimės kurti tinkamą aplinką, kuri veda ilgalaikės laimės link, kalbėdami apie vertybes, įsitikinimus, emocinį raštingumą ir kompetencijas. Diskusijos metu identifikuosime didžiausius trukdžius kelyje į laimę.

Susitiksime kovo 17 d. 16 val. Daugų Vlado Mirono gimnazijoje ir kartu sužinosime, kaip mokantis mažiau, išmokti daugiau. Suraskime mokyklos sėkmės raktą ir kartu auginkime laimingus vaikus.

Pagrindinis tikslas – ugdyti sąmoningumą, atsakomybę, skatinti viso gyvenimo tobulėjimą, nebijoti pozityvių pokyčių ir mokytis iš gerosios patirties.

Visų pirma siekiame įkvėpti mokyklos bendruomenę ir artimiau susipažinti su aktyviausiomis šalies mokyklomis, jų problemomis ir aktualijomis. Paskaitos yra ne tik teorinio, bet ir praktinio pobūdžio – jų metu vyksta diskusijos, rodoma video medžiaga, remiamasi realiais pavyzdžiais iš mokyklų gyvenimo Lietuvoje bei Vakarų Europoje.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos