Gimnazijos 70 - metis jau paminėtas

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2014-06-09
  • Kategorija: Renginiai

Daugų Vlado Mirono gimnazijai 70

Saulėtą birželio 7-ąją į Daugų Vlado Mirono gimnaziją rinkosi buvę mokytojai ir mokinai. Pakili nuotaika, jaudulys, džiaugsmo ašaros, nuostaba - viskas tarytum susipynė į bendrą erdvės nuotaiką ir plazdeno visą gražią popietę. Kiekvieną svečią prie gimnazijos durų pasitiko, pasveikino gimnazijos direktorius Almantas Jakimavičius ir pavaduotojai Giedrė Volungevičienė bei Alfonsas Každailis.

Atvykusieji, sugrįžusieji stebėjosi ir džiaugėsi pagražėjusia gimnazija, skoningai ir moderniai įrengtais kabinetais, mokinių gebėjimais kurti, piešti, dainuoti, vaidinti... Visiems buvo įdomu pasižvalgyti gimnazijos muziejuose, surasti savo ir draugo nuotrauką, apsilankyti autentiškai įrengtose erdvėse, kuriose atspindėjo skirtingi gimnazijos gyvavimo laikmečiai. Ne vienam šypseną sukėlė jose esantys seni, kažkada gimnazijoje naudoti daiktai.

Labai džiugu, kad gimnazijos bendruomenę pasveikino daug garbių svečių: Lietuvos Respublikos Seimo narys Raimundas Markauskas, Alytaus rajono savivaldybės mero pavaduotojas Gediminas Krasauskas, Alytaus rajono savivaldybės tarybos sekretorius Simas Salickas, Alytaus rajono mero patarėjas Ramūnas Bielevičius, Alytaus rajono savivaldybės švietimo ir sporto skyriaus vedėjas Rimantas Židanavičius, Daugų Dievo Apvaizdos bažnyčios klebonas Vidas Jelinskas.

Šventėje dalyvavo 152 buvę mokiniai, 18 buvusių mokytojų, 48 svečiai. Labai gera, kad nepamiršta, kad domisi, kad esame brangūs, juk gimnazijai kaip ir tėvams - svarbiausia, kad vaikai nepamirštų, kad aplankytų...

(Nuotraukų bus daugiau...)

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos