Mūsų gimnazija 24-a šalyje

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2014-05-09
  • Kategorija: Renginiai

Daugų Vlado Mirono gimnazija 24-a šalyje

Alytaus rajono gimnazijos ir vidurinės mokyklos akademiniais rezultatais ir abiturientų įstojimo pirmu pageidavimu nenusileidžia didmiesčių mokykloms. 2012-2013 m. aplenkė ne vieną apskrities ir šalies mokyklą.

Vidurinių mokyklų ir gimnazijų reitingus vienuoliktus metus iš eilės pateikia žurnalas „Veidas". Šiais metais svarbiausią vertę (80 tšk.)sudarė visų laikytų valstybinių brandos egzaminų rezultatų vidurkis, o kiti (20 tšk.) - kiek abiturientų praėjusiais metais įstojo į Lietuvos aukštąsias pirmumo pageidavimu.

Visos Alytaus rajono gimnazijos ir vidurinės mokyklos „Veido" atliktame šalies mokyklų reitinge įvertintos daug geriau nei 2012 m. Ypač išsiskyrė Daugų Vlado Mirono gimnazija, kuri įvertinta šalia Respublikos prestižinių mokyklų ir užima garbingą 24 vietą iš 424 švietimo įstaigų.

Butrimonių gimnazija užėmė 116 vietą, Miroslavo vidurinė mokykla užėmė 126 vietą, Simno gimnazija užėmė 142 vietą, Krokialauko Tomo Noraus Naruševičiaus vidurinė mokykla užėmė 274 vietą ir Pivašiūnų vidurinė mokykla užėmė 383 vietą.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos