Kovo 11-ąją pasitinkant...

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2012-03-09
  • Kategorija: Renginiai

Kovo 11-ąją mes, Daugų Vlado Mirono gimnazija, nusprendėme paminėti kiek kitaip – ne visai tradiciškai. Vakar, kovo 8-ąją, vyko krepšinio varžybos, skirtos šiai svarbiai mūsų tautai datai. I-ąją vietą iškovojo Adolfo Ramanausko Vanago gimnazijos komanda, II-ąją – Daugų technologijos ir verslo mokyklos, III-ąją rinktinė Alytaus rajono mokyklų komanda, IV-ieji liko Varėnos „Ažuolo“ gimnazistai. Šiandien per ilgąją pertrauką buvo surengtas mini konkursas - viktorina „Ką žinai apie Kovo 11-ąją?“.

Apie krepšinį plačiau parašysime kiek vėliau:)

O dabar - apie mini konkursą

PASIKARTOKIME: ką žinome apie Kovo-11-ąją?

Konkurso iniciatorė istorijos mokytoja Virginija Svinkūnienė, ji parengė užduotis. O klausimų- atsakymų konkursą per ilgąją pertrauką vedė mokyklos prezidentė Indrė Ožalinskaitė. Ji pateikė klausimus ir laukė teisingų atsakymų. Į visus pateiktus klausimus buvo atsakyta: atsakinėjo tiek gimnazistai, tiek mokytojai, tiek mokyklos darbuotojai. Iš tiesų kartais labai smagu pasitikrinti, ką žinai (dar ir prizą gauti:)).

Jokios pompastikos, jokio išankstinio raginimo, suvaidinto patriotizmo, viskas natūralu, paprasta, nuoširdu. Bet vis dėlto netradicinės formos skatina mus visus pasitempti – tiek kovojant krepšinio aikštelėje, tiek atsakinėjant į klausimus. Taigi Už laisvę, Už mus čia, Lietuvoje, gyvenančius, mylinčius, dirbančius, besimokančius... „Už žemę, kurioj mes visi prasidėjom“. Su ŠVENTE. Nuotraukos Dianos Juonytės IIag kl.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos