Dovydo staigmena – fotografijų paroda

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2012-03-16
  • Kategorija: Renginiai
Dovydo Laukaičio fotografijų paroda „Akimirkos“ – staigmena ir dovana mamai, bendraklasiams, draugams ir visiems, kurie domisi fotografija, kurie neabejingi gėriui, grožiui... Paroda atidaryta Daugų technologijos ir verslo mokyklos bibliotekoje ir veiks iki gegužės mėnesio.

Dovydas nuoširdus, labai jautrios sielos, pastabus, jo fotografijos – tai gurkšnis šviesos, optimizmo.

Pristatydama parodą, sutrikusio intelekto globos bendrijos „Viltis“ padalinio Alytaus rajone įkūrėja Danutė Laukaitienė (ji yra ir Dovydo mama) sakė, kad Dovydui bijodavo patikėti fotoaparato. Tačiau jam nuvykus į vasaros stovyklą fotoaparatą patikėjo vadovas. „Jis ten mylimas, laukiamas, mūsų Dovydas žymus“. Kai vadovas atsiuntė nuotraukas, mama buvo nustebusi: Dovydo nuotraukose užfiksuotos akimirkos - tai gurkšnis šviesos, optimizmo. „Atrinkome, įrėminome, taip ir gimė pirmoji paroda“,- sakė ji. Dovydas laimingas – bendraklasiai džiaugiasi jo laime

Dovydas spinduliavo nuoširdumu, jam buvo labai svarbu, kad į parodos atidarymą susirinko toks didelis būrys palaikančiųjų. Nuoširdi šypsena, apkabinimas, dėmesys – taip mus sutiko ir išlydėjo Dovydas.

Nors Dovydas nesėdi mokyklos suole kartu su bendraklasiais, tačiau mokykloje yra laukiamas. Bendraklasiai nuoširdžiai džiaugiasi jo sėkme, palaiko ir linki surengti dar ne vieną parodą.

Nuotraukos Žiedūnės ir Inetos Gudaitytės Žvilgsnis į parodą „Akimirkos“ pro objektyvą

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos