Mūsų svetainė - geriausiųjų dešimtuke

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2012-02-07
  • Kategorija: Renginiai

Ar vis dar pamenate konkursą, kai varžėmės dėl geriausios Lietuvos mokyklos interneto svetainės vardo? Kai vyko įnirtingas balsavimas ir kova, lydima įvairių diskusijų?.. Jei taip, tuomet tikriausiai žinote ir tai, jog mes patekome tarp 20 geriausiųjų, tačiau užimta tikroji, reliojivieta dvidešimtuke (svetaines vertino keturi profesionalai) buvo laikoma paslaptyje. Vertinimo kriterijai: svetainės dizainas, medžiagos pateikimas, kūrybiškumas, informacinių technologijų taikymas.

Ir štai tik vakar (vasario 6-ąją) Vilniuje, viename iš dangoraižių, pavadinimu TEO LT buvo paskelbti rezultatai, įteiktos Padėkos. Ir ką manote? Mes - mūsų gimnazijos interneto svetainė - nepatekome į antrąjį dešimtuką, mes buvome pirmajame! Ir kai prie skaičiaus 6 iššoko mūsų svetainės titulinis puslapis, pirmasis jausmas buvo tikrai geras. Tikrai. Taigi mes užėmė 6-ąją vietą.

Rezultatas, žinoma, labai geras, tačiau tai ir savotiškas likimo pokštas. Juk bet kuriuo atveju, skaičius šeši yra šios toks... toks nelabai koks J Bet... mes tikrai esame patenkinti, o ir ne be reikalo. Juk esame 6 – oje vietoje ne iš 20-ies, o iš 181 Lietuvos mokyklų internetinės svetainės! Tai iš tiesų įpareigoja dirbti dar geriau... Ačiū visiems, kurie lankotės, kurie komentuojate. Ačiū tiems, kurie skelbiate apie savo darbus. Ačiū visai gimnazijos bendruomenei.

Nuoširdžiai, dvm komanda

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos