Dar kartą apie kovas krepšinio aikštelėje

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2011-12-27
  • Kategorija: Renginiai

2011 metų pabaigoje Daugų Vlado Mirono gimnazijos moksleiviai- vaikinai- dalyvavo šešiose krepšinio varžybose. Pagrindinės varžybos vyko mūsų gimnazijoje, taip pat buvome išvykę rungtyniauti į Alytų, Varėną ir Alovę.

Dar lapkričio mėnesį gimnazijos sporto salėje vyko Daugų seniūnijos krepšinio varžybos, kur varžėsi 4 komandos. Nugalėję VšĮ Daugų technologijos ir verslo mokyklą, bet nusileidę „studentų“ ir „Danielius.net“ komandoms užėmėme III vietą.

Lapkričio 25 dieną Alytaus A. Ramanausko-Vanago gimnazijoje dalyvavome tarptautiniame turnyre Tomo Pačėso taurei laimėti. Kovoje dėl III vietos paskutinėmis rungtynių pratęsimo sekundėmis pavyko išplėšti pergalę prieš Lenkijos respublikos Suvalkų technikos mokyklą Nr. 5. Geriausiu šio turnyro mūsų komandos žaidėju, rungtynių pratęsimo paskutinėmis sekundėmis pelniusiu pergalingus taškus, pripažintas Saulius Aleksandravičius.

Gruodžio 3 dieną mūsų gimnazijos ir VšĮ Daugų technologijos ir verslo mokyklos sporto salėse įvyko finalinės Alytaus rajono seniūnijų krepšinio varžybos.

Labai džiugu, kad Daugų seniūnijos komanda, kurioje puikiai žaidė ir Eimantas Degėsys, tapo šių varžybų nugalėtoja.

Tarp daugelio varžybų dar spėjome pasisvečiuoti ir Alovės pagrindinėje mokykloje, su jų 10 klasių mokiniais žaidėme krepšinį, bendravome ir pakvietėme sausio mėnesį atvykti į mūsų gimnaziją.

Gruodžio 15 dieną mūsų gimnazijos ir VšĮ Daugų technologijos ir verslo mokyklos sporto salėse vyko svarbiausios Alytaus rajono vidurinių mokyklų ir gimnazijų vaikinų krepšinio varžybos, kuriose dalyvavo 5 komandos. Deja, bet su išretėjusiomis gretomis, nepavyko užimti prizinės vietos.

Negailėdami savęs, pasiaukodami iki paskutinės sekundės, vaikinai pusfinalyje varžėsi su Krokialaukio T. Noraus-Naruševičiaus vidurinės mokyklos komanda, bet pralaimėjome keliais taškais, o kovoje dėl 3 vietos, nusileidome ir Miroslavo vidurinės mokyklos komandai, todėl užėmėme IV vietą.

Jau kitą, gruodžio 16 dieną, dalyvavome Varėnos „Ąžuolo“ gimnazijos organizuotame Kalėdiniame turnyre. Fizinis ir psichologinis nuovargis bei traumos sutrukdė kovoje dėl 3 vietos įveikti varžovus ir pralaimėjome Varėnos TVM 1 tašku bei užėmėme 4 vietą ...

Olimpinis principas – dalyvauti - svarbu, bet gera komandinė dvasia, garbinga kova, pasiaukojimas, atstovavimas savai gimnazijai, fizinių įgūdžių lavinimas, jaunatviškos energijos iškrova geriems tikslams, savęs nugalėjimas, užimtumas – geriausi dalykai jaunajai kartai.

Pagarba sportininkams atstovavusiems mūsų komandai: E. Degėsiui, S. Aleksandravičiui, V. Remeikai, E. Veličkai, M. Chaškauskui, E. Černiui, L. Duliui, A. Kazlauskui, S. Krisiulevičiui, E. Remeikai, M. Kazlauskui, G. Aleksandravičiui, P. Balkui, P. Remeikai. Ačiū kūno kultūros mokytojams Algiui, Marinai, Dalei, varžybų sekretoriatui, teisėjams už varžybų organizavimą ir vykdymą.

Almantas Jakimavičius, gimnazijos direktorius, kūno kultūros mokytojas

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos