Padėka mokytojams

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2011-10-16
  • Kategorija: Renginiai
Nors jau įpusėjo spalis, tačiau Alytaus rajono savivaldybės politikai šiemet nusprendė pagerbti mokytojus susirinkusi į tarybos posėdį. „Nė vienas tarybos narys nėra abejingas mokytojui, jo profesijai. Jūs reikalingi, gerbiami ir gerbtini“,- prieš įteikdamas premijas, padėkas sakė savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas. Mūsų mokyklos direktorius Almantas Jakimavičius penktadienį taip pat įteikė Padėkos raštus tiems mokytojams, kurių darbo rezultatai buvo patys svariausi. Taigi...

Septynių bazinės socialinės išmokos (BSI) dydžio premija skirta Daugų Vlado Mirono gimnazijos mokytojui Raimundui Jomantui už įvairiapusę pedagoginę-meninę veiklą.

Mero padėkos raštais už išskirtinį gebėjimą dalintis žiniomis, meile, tikėjimu ir puikų mokinių parengimą išlaikyti valstybinius brandos egzaminus apdovanotos Daugų Vlado Mirono gimnazijos anglų kalbos mokytoja Stasė Vitkauskienė, Daugų Vlado Mirono gimnazijos lietuvių kalbos mokytoja Gitana Ivanauskienė.

Mokyklos direktoriaus padėkos raštai įteikti Danguolei Ovčinikovienei už puikų vadovavimą vertinant valstybinių brandos egzaminų darbus ir gerus mokinių brandos egzaminų pasiekimus, Sigitai Juškevičienei už sėkmingą vadovavimą klasės bendruomenei ir maironiečių organizacijai, Rasai Aleksandravičienei už tautinio paveldo puoselėjimą ir edukacinių programų organizavimą, Žiedūnei Maldonienei už mokinių įtraukimą į teatrinę vaidybinę veiklą ir rezultatyvų dalyvavimą konkursuose.

Kelione į Latviją apdovanotos pradinių klasių ir tikybos mokytojos. Tai Raimonda Šilalienė, Vilija Sakalauskienė, Jurgita Diksienė, Irena Mikalonienė.

Su švietimo skyriaus vedėju R. Židanavičiumi ir Meno ir sporto mokyklos
mokytoja J. Laugaliene

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos