Akimirkos iš 4-okų šventės!

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2011-06-19
  • Kategorija: Renginiai
Bėga pačios gražiausios vasaros dienos, mėgaujatės vasara... O aš, naršydama savo elektroniniame pašte, radau Jūsų jau senokai išsiųstą laiškutį:))) Atsiprašau už aplaidumą. Bet juk sakoma, „Geriau vėliau, negu niekada“. Todėl dabar kviečiu vėl sugrįžti atgal, prisiminti pačias gražiausias akimirkas, praleistas būnant visiems drauge... Lik sveika, pradine mokykla!

Paskutinis skambutis nuskambėjo ir ketvirtokams. Visi sėkmingai baigė pradinio ugdymo programą, gavo pažymėjimus, kuriuos įteikė gimnazijos direktorius A. Jakimavičius. Būsimus penktokus pasveikino ir jų būsimos auklėtojos – tai mokytojos R. Juonienė ir L. Karašauskienė.

Atsisveikinimas su savo buvusiomis mokytojomis V. Sakalauskiene ir R. Šilaliene vyko Indėnų kaime, kuris yra Vievio rajone. Ten ketvirtokus ir jų mokytojas pasitiko Jolanta ir Henrikas - ,,Nuotykių akademijos“ šeimininkai.

Pirmiausia jie atvykėliams aprodė savo augintinių šunų gardus. Vėliau mokiniai pasidalijo į dvi komandas, susigalvojo šūkius, veidus išmargino skirtingais raštais... O tada prasidėjo linksmybės - varžybos, estafetės, šaudymas iš lanko į buliaus galvą, važinėjimas su triračiu, šaudymas per vamzdį iš strėlyčių, taikos pypkės rūkymas, įvairūs vado galvosūkiai, dešrelių ant laužo kepimas ir vaišės. Linkime visiems geros ir saugios vasaros ir drąsiai ženkite į vyresniųjų mokinių būrį.

Ketvirtokų mokytojos. Paskutinio skambučio akimirkos...Indėnų kaimeO Vasara... Auksinis saulės irklas...Rugių pūga... Pusnynai žalio sniego...Aukštam danguj kregždučių mažos žirklės...Ir šitiek visko daug - tarytum Nieko...O tu sakai man - išsiskirt vis vienaReikės - antai jau mezga Voras tinklą,Ir paskutinę Rugiapjūtės dienąSustoji tuščiuoselaujuos beginklė...Pro šalį eina pirmą Voro rytąKažkas tylus, nematomas kaip laikas...Ir bėga Marko Tveno parašytasAtgal dulkėtais lapais knygon vaikas...(Juozas Erlickas "Vasara su Tomu Sojeriu)

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos