„Kiaušiniada“ - mūsų gimnazijoje! (video)

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2011-04-13
  • Kategorija: Renginiai

Balandžio 13 dieną, prieš pat pavasariu kvepiančias Velykų atostogas, mūsų mokykloje vyko akcija, pavadinimu „Kiaušiniada“. Tokia akcija čia rengiama antrą kartą (panaši buvo praeitais metais, juk vis dar pamenate nupintą „Draugystės“ apyrankę?..).

Renginyje dalyvavo 5-9 klasių mokiniai. Viskas prasidėjo nuo 8:00 val. ir vyko per visas 5 pamokas. Taigi, vyresnieji, nepagalvokite, jog mes tinginiavome ir anksti išėjome namo J.

Pačioje šio gražaus renginio pradžioje ARSVSB specialistės mums papasakojo gražią istoriją apie draugystę, po to supažindino su užduotimis, kurias vykdėme „Korolystėje“, „Draugystės kampelyje“, „Greitosios pagalbos stotyje“ bei „Žaidimų kambaryje“. Kuo geriau atlikome užduotis, tuo daugiau gavome „kiaušinličių“ (pinigų), už kuriuos „Krautuvėlėje“ galėjome nusipirkti konstrukcinių priemonių kiaušiniams apsaugoti (nevirtiems, labai jautriai į aplinką reaguojantiems kiaušiniams J). Kiekviena klasė turėjo dirbti kaip stipri, vieninga komanda. Tikriausiai geriau ir pasisekė tiems, kurie laikėsi šio reikalavimo. Bet tai nereiškia, kad buvo laimėtojaiar pralaimėtojai, visai ne. Tiesiog vienų klasių kiaušinis sudužo, kitų – išsilaikė (kaip tai įvyko, matysite filmuke). Visa laimė, kad daugelis kiaušinių išsilaikė, vadinasi, mūsų gimnazijos klasės tikrai vieningos!

Daugelis mokytojų irgi dalyvavo akcijoje – jie sukonstravo kiaušiniui apsaugas bei padarė mažus atšvaitus mums (ačiū jiems J). Įdomiausia, kad mokytojų kiaušinis sudužo! Ką tai galėtų reikšti?.. J

Už puikiai praleistą laiką bei naujas žinias dėkojame Alytaus rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro specialistėms: Daliai Kitavičienei, Dovilei Rimašauskienei, Daivai Mačionytei, Agnei Goštautienei, Rositai Sabaitytei.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos