Gurgu gurgu į Kaziuko turgų...

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2011-03-04
  • Kategorija: Renginiai

Kovo 4-ąją, per 2-ąją ilgąją pertrauką, pradinukų koridoriuje vyko pats didžiausias, nuostabiausias Kaziuko turgus. Mažieji prekiautojai buvo kaip niekad išradingi ir pirkėjus lepino ne tik skanumynais, nuo kurių įvairumo ir skanumo raibo akys, bet ir įvairiausiais darbeliais – nuo megztų angeliukų, veltų servetėlių, sagių, karolių... iki laimės pasagų.

Malonu, kad į šį kermošių atvyko svečių iš „Vilties“ organizacijos, Moterų klėtelės. Moterys prekiavo savo rankų darbais: paveiksliukais, atvirukais, odinėmis sagėmis... Ypač buvo smalsu paragauti dzūkiškos grikių bobos, babka vadinamos, atsigerti skanios ir labai kvapnios čiobrelių arbatos.

Prekiauti tiek pradinukams, tiek viešnioms, tiek mūsų mokyklos Darbščiųjų rankų būrelio narėms buvo smagu, nes netrūko nei prekių, nei geros nuotaikos. Visi patenkinti. Telieka susiskaičiuoti pelnąJ

Šios tradicinės šventės organizatorės – pradinių klasių mokytojos. Jos taip įtikinamai ir originaliai visus kvietė į Kaziuko kermošių. Jei neskaitėte reklamos anksčiau, tai dabar paskaitykite (jeigu neatėjote, patys kalti, teks laukti kitų metų)!

Kviečiame visus – mažus ir didelius, jaunus ir senus – į Kaziuko turgų!

Kas pirks, kas parduos, kas už dyką atiduos.

Kas siūlys, girs – tam visi pavydės, o kas tylės – riestainio skylę turės!

Nepamirškite į piniginę įsidėti smulkių centų ir stambių kupiūrų!

Lauksime Jūsų!

Dabar kviečiame bent akies krašteliu pasižiūrėti, kaip sekėsi prekiautojams, ką jie siūlė, kaip laukė, kaip spindėjo jų akutės...

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos