„2in1“

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2011-03-18
  • Kategorija: Renginiai

Filmuko pabaigoje - klausimas skirtas jums. Nepatingėkite ir atsakykite bei pakomentuokite :) Kuo daugiau nuomonių apie renginį ir apie dalyvius - tuo įdomiau :))

Video Evelinos, 9a

„2in1“ - tai visiškai naujas, nepaprastai linksmas ir dar, galima sakyti, „crazy“ renginys, vykęs mūsų mokykloje. Čia susirinko poros (nebūtinai iš tos pačios klasės) ir varžėsi dėl „Geriausios poros 2011“ titulo. Šįkart dalyvavo 18 dalyvių - 9 poros, kurios linksmai leido laiką ir vykdė užduotis. Žinoma, pirmiausia prisistatė, o prisistatymai buvo įvairūs: šokiai, humoras, vaidyba, gyva muzika, atvirumas, nuoširdumas bei draugystė. Atsižvelgiant į tai, kaip šėlo publika, didžiausią įspūdį padarė Gerdos ir Dovydo šokis. O jis buvo tikrai ugningas... :) Žinoma, visų dalyvių pasirodymai buvo įdomūs, nenuobodūs ir todėl puikūs. :))

Po prisistatymo dalyvių laukė užduotys. Jų buvo 3: 1 - naujo mūsų gimnazijos himno kūrimas, 2-oji užduotis skirta intelekto patikrinimui, o 3 - sukurti ir pavaizduoti situaciją pagal duotus žodelius. Visijas vykdė taip, kaip mokėjo geriausiai: vieni rimtai, kiti - su humoru, treti tiesiog atėjo ir įvykdė :). Smagiausia, kaddalyviai buvo puikiai nusiteikę, nieko nebijojo, ir todėl jiems pasisekė puikiai. Nei vienasneliko be apdovanojimo - kiekviena pora gavo padėkos raštus ir papildomus prizus, o pirmos vietos nugalėtojai buvo apvodanoti mielais pliušiniais meškiukiais. O kas gi jie?Tai Gerda Zavadzkaitė (9a) ir DovydasStrimaitis (8a) - jie tapo „Geriausia pora 2011“. Tai po ilgų svarstymų nusprendė komisija, kurią sudarė pavaduotojai V. Kalmatavičienė ir A. Každailis, dramos mokytoja Žiedūnė beiabiturientai Miglė Kartanaitė ir Eimantas Truncė.

Renginį organizavo Indrė Ožalinskaitė, vedė Gintarė ir Justina, užduotis sugalvojo Ieva Smilgytėir Judita Baliukynaitė, DJ's Rokas ir Marčius. Ačiū jiems :) Nuotraukos iš renginio - pradžia (R. Jomantas)Porų prisistatymasKitas konkurso etapas - užduotys poromsŠio konkurso nugalėtojai. Tai Dovydas, 8a ir Gerda, 9a

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos