Viktorina „Noriu augti sveikas“

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2010-12-06
  • Kategorija: Renginiai

Kiekvienais metais mūsų mokyklos mokiniai noriai įsitraukia į prasmingą veiklą – gilina žinias, mokosi sveikai gyventi, maitintis. Reikalui esant, suteikti ir pirmąją pagalbą. Juos ruošia, papildomai moko, konsultuoja, o vėliau ir organizuoja renginį-viktoriną Visuomenės sveikatos priežiūros specialistė Asta Lugauskienė. Šiemet dalyvių skaičius išaugo iki 30 mokinių.

Viktorinos dalyviai turėjo išspręsti kryžiažodį, atlikti praktinę ir teorinę užduotis. Tarp šeštokų ir aštuntokų laimėtojai iš karto buvo aiškūs, tačiau septintokams dar teko pasivaržyti. Net du dalyviai buvo surinkę vienodą balų skaičių – tai Muliuolytė Živilė ir Laurensas Vitkauskas. Po papildomos užduoties nugalėjo L. Vitkauskas.

Dalyvių atsakymus vertino – mokyklos psichologas Algimantas Kitrys, socialinis darbuotojas Giedrius Žemaitis, sveikatos priežiūros specialistė Asta Lugauskienė.

Viktorinos „Noriu augti sveikas“ I-ojo etapo nugalėtojai:

Miliauskaitė Erika,6 kl.

Vitkauskas Laurensas, 7kl.

Vaitkevičius Irmantas, 8kl.

Pirmojo etapo vienas iš tikslų į rajoninę viktoriną „Noriu augti sveikas“ atrinkti po vieną šeštos, septintos ir aštuntos klasės mokinį. Šie mokiniai ketvirtadienį (12-09) vyks į rajoninį šios viktorinos etapą. Linkime jiems visiems sėkmės.

Akimirkos iš renginio (foto- R. Jomanto).

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos