Do - RE - MI studijos kalėdinis sveikinimas

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2010-12-20
  • Kategorija: Renginiai

DO-RE-MI studija ir jos vadovė Joana Zdanavičienė surengė pradinukams tikrą šventę. Skambėjo sveikinimai, dainos... Renginio vedėjos Raminta ir Austėja (3b) uždavė ne vieną šmaikštų klausimą, linkėjo, kad kiti metai būtų dar geresni, kad Kalėdų Senelio maiše būtų kuo įvairesnių dovanų. O svarbiausia, kad visi vaikai būtų sveiki, saugūs ir laimingi.

LINKĖJIMAS

Atsistojęs prie šv. Kalėdų medžio

Sniego angelas pravirkdė savo fleitą.

Vakare prie laužo naujamečio

Jis dainavo apie laimės žvaigždę.

Apie tą, kurią širdy nešiojam,

Tik jos ieškome kažkur toli.

Skrido angelo daina, puošta svajonėm,

Kiekvienam linkėdama rast laimę šiam kely.

Kalėdinis studijos DO-RE-MI koncertas pradžiugino visus susirinkusiuosius, nuteikė optimistiškai.

O ypač jis įsimintinas šios studijos nariams, nes jie, lipdami į nuostabiai papuoštą sceną, turėjo nugalėti jaudulį ir dainuoti visa širdimi – pradžiuginti žiūrovus.

Greičiausiai visi esate pastebėję, kad prieš kiekvieną svarbesnę mūsų mokykloje šventę aktų salė ar kitos erdvės pasikeičia. Daug kruopštaus darbo, išradingumo ir sumanumo, fantazijos ir polėkio įdeda mokytojos padėjėja, bibliotekininkė Vyda Sudvajienė.

Šiemet prieš šventes bibliotekos fojė akį ir širdį džiugina apsnigti nameliai... Dar šventiškiau nuteikia aktų salės dekoracijos. Jeigu dar nematėte, būtinai užsukite tiek į aktų salę, tiek į biblioteką. Grožis, sklindantis iš širdies, dauginasi kaip virusas. Susirkime grožiu, gėriu ir ramybe... Ačiū Tau,Vyda, už siekį paliesti mūsų širdis...

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos