IŠ ŠIRDIES Į ŠIRDĮ!

  • Paskelbė : Jurga Diksienė
  • Paskelbta: 2018-11-16
  • Kategorija: Aktualijos

Lapkričio 16-oji - Tarptautinė tolerancijos diena. Šiais metais Tolerancijos simbolis – raktas. Pilietinės iniciatyvos idėja RAKTAS – puikiai tinka atrakinti žmonių mintims, širdžiai, jausmams ir įsileisti į savo minčių ir širdies labirintą šalia esantį kitokį žmogų ne tik savo išvaizda, bet ir kitokių pažiūrų, išpažįstančių kitą religiją. 

Kartu su visu pasauliu šią dieną minėjome originaliai ir išradingai. Visų pirma, mūsų gimnazijoje vyko tolerantiškiausių mokinių ir mokytojo rinkimai. Laimėję žmonės buvo apdovanoti prie puodelio tolerancijos arbatos, kurią gėrė kartu su savo klasės draugais bei pasidalino savo mintimis apie toleranciją ir visi kartu iliustravo Tolerancijos dienos simbolį –raktą. Šiuos piešinius galite išvysti atnaujintame Mokinių Tarybos stende. Per ilgąją pertrauką vyko Mokinių Tarybos ir mokytojų susitikimas, kuriame buvo diskutuojama apie tolerancijos svarbą mūsų gimnazijoje. Jame buvo apdovanota tolerantiškiausia gimnazijos mokytoja. Balsų dauguma ja buvo išrinkta Žiedūnė Maldonienė.

Po tolerancijos arbatos gėrimo popietės dar ilgai koridoriuose skambėjo mokinių ir mokytojų mintys, visi buvo tolerantiškai nusiteikę. Tolerancija yra mūsų pačių rankose.

Mokinių Taryba

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos