Pasirengę pokyčiui– „Vaizdas moko“

  • Paskelbė : Jurga Diksienė
  • Paskelbta: 2018-10-23
  • Kategorija: Aktualijos

Mūsų gimnazijos komanda, kurią sudaro gimnazijos direktorius Almantas Jakimavičius, mokytojos Gitana Ivanauskienė, Virginija Svinkūnienė ir Žiedūnė Maldonienė, parengusi pokyčio projektą „Vaizdas moko“ pateko į projekto  „Samsung Mokykla ateičiai“ veiklas! 12 atrinktų mokyklų (konkurse paraiškas pateikė ir šiemet dalyvavo net 52) pradėjo kelionę skaitmeninių pokyčių link. Kartu su partneriais iš akademinio pasaulio, verslo ir viešojo sektoriaus gimnazijų komandos praėjusios savaitės pabaigoje įsitraukė į išskirtinius mokymus ir kovą dėl 10 000 eurų!  

Kuo išskirtinė ši programa

Kaip visi žinome, skaitmeninės technologijos daro įtaką  mūsų gyvenimui. Dideliu pagreičiu veržiamės ir  gyvename informacinėje visuomenėje. Mokykla, ugdymo procesas neturėtų būti išimtis. Projektas „Samsung Mokykla ateičiai „ – tai puiki platforma gimnazijos mokytojų komandai įgyti naujų kompetencijų, įvaldyti kuo daugiau IKT įrankių ir su dideliu veržlumu pasiekti ambicingą tikslą -  Daugų Vlado Mirono gimnazijoje įgyvendinti pokyčio projektą „Vaizdas moko“.

Keletas sakinių apie projektą „Vaizdas moko“

Šis projektas yra tiems, kuriems patinka skaitmeninės technologijos, tiems, kurie nori savo mokymąsi įžaidybinti, yra smalsūs, drąsūs, ryžtingi, atkaklūs ir nebijantys suklysti. Atpažinote save? Šis projektas kaip tik JUMS. Mes jums siūlome galimybę išmokti dirbti su pačiais naujausiais IKT įrankiais, dalintis autentiška patirtimi, svajoti ir svajones versti realybe. Įdomu? Prisijunk prie mūsų komandos.  Daugiau informacijos pateiksime artimiausiu metu. Jeigu labai nekantrauji, pakalbink komandos narius – Almantą, Gitaną, Žiedūnę, Virginiją. 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos